SVÅRA TIDER

Utsikten från sjukhuset imorse!☃️

Himlen är stormigt grå och det känns som det blåser kuling, vad nu det är!

Nu har det varit tyst från mig i dryga sex veckor med en liten hälsning för två veckor sedan.

Jag har tidigare berättat att Pyret har hjärtfel som måste lagas. Förresten är han omdöpt nu och kallas för Lejonpyret. Det har varit många turer men till slut blev operationen av. Det blev fyra operationer på två veckor och att det skulle ta ungefär två till tre veckor var det ingen som längre trodde på. Han ligger på intensiven sedan dess. Det är sjunde veckan nu. Vi har haft två mirakel som inga läkare har kunnat förklara eller förstå. Vi är bara så vanvettigt tacksamma. Varken vi eller läkarna vet riktigt hur det ska gå vidare men det börjar verkligen bli dags att han får vakna snart. Han är nersövd sedan sju veckor förstår du.

Jag har fått komma på besök två gånger, en gång när det var mycket, mycket kritiskt och en gång när det var mindre kritiskt. Man står handfallen framför Lejonpyret som har mer slangar och sladdar än jag trodde man kunde koppla in på en sådan liten kropp. Hjärtat (ögonen också) svämmar över och så liten och maktlös har jag inte känt  mig sedan Nani låg så för många år sedan.

Som du vet är familjen utspridd lite här och där och vi representerar alla kända och okända religioner och alla har bett och bönat med sina gudar. Det känns skönt att veta att vi är många. Småfolket skickar teckningar och leksaker till kusinen i förhoppning att han snart kan skratta mot de igen.

Jag har pratat med Finalina om det och berättade att jag ska köpa en pytteliten vattenkanna till Lejonpyret. Varför då undrade hon. Jamen självklart svarade jag. Då kan han ju vattna dina fötter! Hon gillade idén och nu ska vi bara bestämma färg, blått eller lila?  En liten filt att sitta på behöver han också sa Finalina som kommer ihåg när Pajas var liten och vägrade att sätta ner fötterna i det farliga gräset!

Jo förresten, syrenen blommar i lila och det är Finalinas och min älsklings färg.

Jag återkommer men kan inte lova varje vecka men så småningom det blir så igen! Bara lite senare.

Var rädd om dig!

Lejonpyret är 8 1/2 månad nu.