Tina Törner föreläser i Zürich

Tina Törner föreläser i Zürich

När

13 maj 2024    
18:30 - 20:00

SWEA Zürich är stolt över att bjuda in dig till en exklusiv föreläsning med Tina Thörner – en av världens mest inspirerande röster inom drivkraft och prestation.

Datum: måndagen den 13 maj
Tid: registrering kl. 18:00, föreläsning kl. 18:30 – 20:00
Plats: EF, EDUCATION FIRST, Selnaustrasse 30, 8001 Zürich, Schweiz
OSA: anmälan är öppen till den 8:e Maj. Begränsat antalet platser.
Pris: 50 CHF – SWEAs medlemmar och samarbetspartners. 80 CHF – Övriga, ej medlemmar.
Frågor: zurich@swea.org
Anmälningslänk till Coriziohttps://sweazurich.corsizio.com/event/65f9a9585887b030119a26fb

 

Mer information:

Med över 30 år som globetrotter och 250 resdagar per år har Tina Thörner tagit världen med storm. Fastspänd i högerstolen i livsfarlig rallyfart, omgiven av 99,9% män, har hon inte bara överlevt – hon har trivts! Från att umgås med prinsar till att övernatta i skjul i djupaste Afrika, Tina Thörner har upplevt det mesta. Hon har coachat Qatariska kvinnor till ledarskap, guidat svenskt segelsällskap till VM och EM-guld, och varit en del av schweiziska hockeymedaljer i deras nationella liga.
Denna föreläsning är inte bara för er som strävar efter karriärsframgång, utan också för dig som vill maximera ditt privatliv. Tina kommer att dela med sig av berättelser om utmaningar och framgångar från sitt liv som professionell kartläsare och entreprenör. Målet är att ge dig flera aha-upplevelser som kommer att inspirera dig och ta dig framåt i livet.
Kom och låt dig inspireras av Tina Thörners berättelser, få nya idéer och skapa bättre val när du navigerar mot dina mål och förändringar.