SWEA International

Våra Sweor

Här presenterar vi våra egna Sweor. Syftet är att vi ska få en chans att lära känna varandra lite bättre.Vill du berätta lite om dig själv? I så fall skriv till oss på webmaster.swea.austria(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Karin Viertel

Från och med sensommaren 2020 har vi stiftat bekantskap med en blivande medlem i SWEA Austria. Från och med kommande årsskifte flyttas medlemskapet över från SWEA Göteborg till vår avdelning.

Mona Nordberg

SWEA Austria utökas ständigt och ett verkligt nytillskott(!) vill jag kalla Mona Nordberg, för hon är polis! Jag gör hembesök denna gång, för Mona är stolt ägare till en Berner Sennenhund vid namn Nikki, mycket stor och väldigt mycket päls, men ack så gullig.

Karin Älmeby

Jag, Karin Älmeby, och min man flyttade till Salzburg i början av april 2018. För mig innebar flytten en stor förändring då jag lämnade ett intensivt yrkesliv för att finna nya möjligheter i Salzburg.

Jovanna Aaby

Nu är det dags att stiga fram, Jovanna Aaby, Swean bakom den fantastiska tårtan från 40-årsjubileet! Vi har alla beundrat din skapelse, många fick tillfälle att smaka på det goda bakverket och vill nu veta lite mer om dig!

Arianna Cocco

Arianna flyttade från Uppsala till Wien för att tillträda en ny tjänst, tog kontakt med oss för att kunna bibehålla det svenska språket, och på den vägen är det.

Martina Kurz

Sweorna har ofta kunnat glädja sig åt härliga fotografier och ibland även videoclip, tagna av Swean Martina Kurz. Senaste tillfället bjöds vid SWEAs 40-års-jubileum, där Martina var en flitig gäst. Jag brukar skämtsamt säga vår “hovfotograf“ och detta attribut passar henne väl.

Pia Arnström

Pia är född och uppvuxen i Sundsvall, har en undersköterskeutbildning i grunden och har varit yrkesverksam inom vården och psykiatrin, både i Sverige och Tyskland. Den konstnärliga ådran och intresset ledde henne in på en gedigen utbildning inom detta område.

Ingela Wiese – vår pingismästarinna

Hur gör man för att integrera sig?
Mitt livs första bordtennisturnering slutade med att jag blir ”Ortmeisterin”. I ett vandringspris i glas ska nu mitt namn graveras in, hur kul är inte det? Kanske ännu inte helt integrerad men väl ingraverad.

Malin Tegenlöv

Malin är född och uppvuxen i Kiruna, där hon gick ut gymnasiet. Efter att ha arbetat på Turiststationen i Abisko, kände hon att hon ville börja att studera. Hon kom in på sin önskeutbildning och studieplatsen låg ca 190 mil från Kiruna…det blev Alnarp i Skåne!