VÄLKOMMEN

Swea lunch med fina damer

Besök

Jippi skippi! Jag har besök! Underbart och så roligt! Får du också besök som är mer än välkommet ibland? Då vet du.

För cirka en månad sedan ringde jag upp kompis Anita och undrade om hon fortfarande gillade att dansa. Det är ungefär som att fråga påven om han fortfarande är katolik! Dum fråga tyckte hon och kollade genast med chefen om det fanns en möjlighet att få lite semester. Det gick och chefen undrade lite sådär varför. Jo, jag ska till Österrike och äta schnitzel, leka med Baby och DANSA. Jag följer med menade chefen och skrev under semesteransökan.

Tja på den vägen är det. Chefen kom inte fast hon hade varit välkommen hon med.

Hittills två gånger schnitzel och en gång Baby. Anita smälte som smör i starkt solsken när Baby log sitt glada, mycket  blöta smil och hälsade henne välkommen. Han håller på att få tänder och dräggel-monster passar bra just nu! Det räcker inte med haklappar utan större handdukar ligger alltid inom räckhåll! 🤤

Bubblor var och varannan dag för dels har det varit söndag, det vill säga, bubbel dag och dels har hon fyllt år! Jag får snart fylla på förrådet!

Vi känner varandra sedan 1982 och det var ju inte igår eller hur! Tänk var tjusiga vi var med axelkuddar och känningar a la Dallas och Dynastin!🤔 Tur att jag numera innehar en ålder och själv får och kan bestämma vad jag har på mig!

I förmiddags var det shopping som gällde, först till firman och hämta och lämna saker sedan raka vägen till stora affären. Anita hittade lite men inte jag. Lika bra det för plånboken är tunn!

Idag var det SWEA-lunch i stan och Anita följde med som gäst. Helena N hade föreslagit EAST som har asiatiskt fusion och det var mycket gott! Fem glada svenskor njöt av sällskapet och trevliga samtal!

Det blev ingen promenad i gamla stan för det regnade men vi gick mot bilen och kollade skyltfönstren på vägen. Hem till Nani som bjöd på fika och råkade vi sitta kvar så länge att vi fick middag också! TACK TACK!

Tja, mycket mer har jag inte idag.

Jovisst, jag funderar på en tv serie för barn som gick i Sverige under 60-talet. Vad hette den? Det var två, Humle och Dumle, och de bodde i någons skafferi. Men vems? Vet du det? Hör av dig snälla!

Var rädd om dig!

Ps. Vi ska nog klämma in någon liten schnitzel till om så till lunch eller mellis!

Pps. Någon timme med LillAnte fixar vi också!