SWEA International

SWEA Austria Professional

Välkommen till SWEA Austria Professional

Vem är Du?

Nyinflyttad till Österrike och söker arbete eller vill veta mer om hur det är att vara yrkesverksam här? Alternativt, du bor och arbetar här sedan länge, men söker inspiration, någon att byta erfarenheter med och ett kvinnligt nätverk. Du kanske har det aktiva yrkeslivet bakom dig, men är ändå nyfiken på hur arbetsmarknaden förändras. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter. Alla frågeställningar och erfarenheter är värdefulla.

Vad är SWEA Austria Professional?

SWEA Austria Professional är ett nätverk inom SWEA Austria där våra medlemmar ska kunna träffas och knyta professionella kontakter, dela med sig av erfarenheter samt ge tips och stöd till varandra.

SWEA Austria Professional har som huvudsyfte att vara en plattform för svensktalande kvinnor i Österrike med intresse för yrkeslivet. Utbyte av information och erfarenheter om arbetslivet i Österrike, inspiration och en möjlighet att knyta nya kontakter är i centrum. Ett professionellt nätverk som man kan rådfråga, få och ge uppmuntran samt stöd och tips om jobb. En träff kan innebära en inspirerande föreläsning med fokus på arbetsliv och personlig utveckling, ett studiebesök eller helt enkelt en pubkväll.

Programutbudet är ett komplement till SWEA Austrias ordinarie program och vanligtvis utannonseras i vårt program. Tungvikten ligger på yrkes- och karriärrelaterade teman. Självfallet är ALLA Sweor hjärtligt välkomna!

Vissa aktiviteter som arrangeras i samarbete med andra Sverige organisationer i Österrike kommer inte att finnas utannonserade i vårt program utan de som anmäler sig till intressegruppen får information om dessa programpunkter skickade via e-post och i den slutna FB-gruppen för Professional.

SWEA Internationals webbsida finns en länk till SWEA Professional där ni kan se vilka andra SWEA-avdelningar i världen som har en SWEA Professional grupp och deras aktiviteter.

Ta som sagt en titt på vårt aktuella program för att se när vi träffas nästa gång.

Naurligtvis har vi slutna grupper på Facebook och LinkedIn
SWEA Austria Professional (FB): SWEA Austria Professional
SWEA Professional Världen (FB): SWEA Professional
SWEA Austria Professional (in): SWEA Austria Professional

Funderar du över något eller har några frågor kontakta någon av oss i styrelsen.